Krav Maga for voksne

Forskellige mennesker har forskellige grunde til at starte med Krav Maga, og vi mener, at hver person skal være i stand til at udøve selvforsvar i overensstemmelse med hans eller hendes fysiske evne, men på samme tid presse sig selv forbi sin komfort zone.

Kom i form!

Du behøver ikke at være i god form, når du begynder til Krav Maga. Selvom Krav Maga er et selvforsvarsystem, er det også vigtigt at have en god fysik, kondition, og udholdenhed. Det forbedrer dine muligheder i en konfrontation uanset om den er fysisk eller ikke fysisk. Gennem den ugentlige træning får du muligheden for, at forbedre din fysiske og mentale tilstand.

Krav Maga er nemlig også designet til at forbedre din mentale styrke og evne til at fokusere og udvikle din beslutningstagning i stressede situationer.

Ingen forudsætninger kræves

Der er ikke behov for forudgående kendskab til kampsport. Vores undervisning foregår i et miljø, hvor alle var engang en nybegynder, og den unikke atmosfære af undervisningen er overgået af få. Systemet er enkelt og indlæringsprincipperne hjælper til at lære og tilpasse en ny defensiv færdighed inden for blot få minutter af første introduktion til teknikken. En almindelig træningslektion varer 90 minutter og du vil få noget ud af det uanset om du har mulighed for, at deltage én eller flere gange om ugen.

En almindelig lektion består af generel og specifik opvarmning, således at krop og hjerne er forberedt til lektionen. Vi laver bevægelser, der kan have været lært før eller laver en funktionel opvarmning relateret til målene i lektionen, meget som en analogi. Så gå over lektionen til den fase, hvor vi træner en ny teknik eller gentager tidligere lærte teknikker, som næsten altid ender med en række øvelser, der simulerer realistiske forhold. Alt i et sikkert og støttende atmosfære.